Dare you say: Game Night

Activitats
İpek Çınar i İpek Aşıkoğlu
24.04 / 2023 / 17h 30
Sala d'Art Jove

DARE YOU SAY: Game Night
amb İpek Çınar i İpek Aşıkoğlu
en el marc del programa «Cultures d’avenir».
 
Dilluns 24 a les 17.30h
Sala d’Art Jove
 
El joc Good Deed Bad Deed convida artistes i fotògrafs a discutir sobre els seus privilegis en el procés de producció i de presentació dels seus projectes. Aborda les discriminacions estructurals com ara el racisme, el sexisme, l'edat, el classisme, la discriminació basada en la fe, etc.
 
A través d'escenaris hipotètics, el joc desafia els mecanismes de presa de decisions i judicis en la fotografia, animant els participants a reflexionar sobre les seves intencions i considerar perspectives alternatives. 
 
Durant l'activitat, els participants es dividiran en grups de quatre persones i jugaran el joc amb l’acompanyament de İpek Çınar i İpek Aşıkoğlu. Així mateix, s’establirà una conversa en què reflexionarem i explorarem sobre l'ètica de la fotografia.
 
No dubteu a venir amb el vostre grup de 4 persones! Però no deixeu que estar sense grup us aturi: us relacionarem amb altres persones increïbles. Pots fer el paper del bon cor o del dimoni, l'amant de tothom o un gat gros. Per sobre de tot, tindràs en compte la fotografia, les agències i el treball de comissariat.
 
«Cultures d’avenir» és un programa impulsat pel Centre Pompidou de París, la Haus der Kulturen der Welt de Berlín (HKW) i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), amb el suport de l'Oficina Franco-alemanya de la Joventut (OFAJ).
 
 

Logo Cultures d'avenir