Distensions #3

Activitats
12.12 / 2023 / 18h 00
La Cuina del MACBA (Plaça dels Àngels, 1)

 
«Distensions» vol generar un espai de trobada on les artistes seleccionades en Art Jove Creació comparteixin un tast dels dubtes i processos de treball que hauran amassat i fet reposar al llarg de l’any. Dins del museu participarem en l’elaboració d’un conjunt de pistes i de reflexions al voltant de la creació artística jove i les seves formes de fer. Distensions és un encontre col·lectiu, obert i anual que té lloc al MACBA com a part de la col·laboració amb la Sala d’Art Jove.
 
En aquesta tercera edició, s’explorarà la idea de «sarao» com una metodologia d'activació pública dels projectes artístics. En el marc de la proposta curatorial del Renan Camilo (beca Art Jove Curadoria 2023), el «sarao» s'entén com una intervenció i una manifestació cultural de caràcter multidisciplinari, obert a temàtiques i expressions artístico-performatives diverses. De forma organitzada, però també improvisada, el «sarao» ens permetrà la vivència de coneixements compartits o, en paraules de Édouard Glissant, una implicació «en la densitat reflexionada de les existències».
---
 
HORARIS
 
18.00 h - Renan Camilo.
18.10 h - blanca arias.
18.35 h - Eduard Gil.
19.00h - Ada Fuentes i Biel Llinàs.
19.25h - Luca Calderó.
19.50 h - Maria Estrada Montenegro.
20.10 h - Las Calatrava.
20.30 h - PAUSA.
20.45 h - Helena Laguna.
21.05 h - Santiago Colorado (en col·laboració amb Sofy Suars, Leslie Barzola, Irene Rubio Prado i Luciana Reynoso).
21.25 h - David Cejudo.
21.50 h - Ramon Balcells.
22.10 h - Meritxell de Soto.
 
Artistes: blanca arias, Ramon Balcells, Las Calatrava, Luca Calderó, Renan Camilo, David Cejudo, Santiago Colorado (en col·laboració amb Sofy Suars, Leslie Barzola, Irene Rubio Prado i Luciana Reynoso), Maria Estrada Montenegro, Ada Fuentes i Biel Llinàs, Eduard Gil, Helena Laguna, Meritxell de Soto.
 
Imatge: Francisco Rocha Ladrilho.
 
Disseny: Vero Santana.