Esdevenir-eco 0: Sesión a cura de amor rumor

Activitats
20.06 / 2024 / 18h 00
Sala d'Art Jove

A la sessió inicial d'esdevenir -eco vam abordar des del so les complexitats d'ocupar un espai en relació amb les altres. Juntes, de la mà de la Sara Ahmed i l'Ann Hamilton, vam pensar en ocupacions feministes de l'espai, en la materialitat que té l'art, en qui pren cura de les nostres peces (i les seves restes) quan les exposem i en com escoltar les altres per generar espais que incloguin aquells cossos que necessiten menys espai per parlar.
 
Activitat en el marc del programa "un paisatge reverberant, laberintic, gangós, dens i estrellat" a cura d'amor rumor (blanca àrias i edu rubio).
 
---
 
Artistes: Gerard Borràs Montoro, Duna Llobet Soto, Alicia Arévalo Gallego, Eduard Olesti Muñoz, Salheh-Din Mohamed Amar, Oscar Moya Villanueva, Abril Carretero Balcells, Laia Velasco Flo, Teresa Minguell Mària, Mikel Adán Tolosa, Irene Rojo, Júlia López Saludes, Roger Montfort Morillo, Emma Prats I Castro, Helena Calafell Muñoz-Castanyer, Caterina Miralles Tagliabue, Maria Roy Deulofeu, Elsa Casanova Sampé, Nerea Sànchez Rascón, Mireia Molina Costa i Aïda Escarré Borràs.

 
Fotografies: Irene Royo.
 
Disseny gràfic: Vero Santana