Fe d'errades

Activitats
05.07 — 07.07 / 2023 / 18h 00
Homesession. Creu dels Molers, 15
imatge d'un cel blau amb l'estela d'un avio que ha acabat de passar.

Fe d’errades és una exposició que al·ludeix a una qüestió principal: a la defensa de l’error com a dret, contradicció i procés que es mostra des d’una exterioritat latent.
 
Entre mans que manipulen i mostren material, les artistes Anna Bueno París, Ainoa Galí i Sylvia Hornsveld construeixen una proposta expositiva com un assaig, o com un exercici de definició i significació dels processos artístics des dels seus temps, però també des dels espais que ocupen. Es tracta d’una reflexió sobre l’objecte artístic en tant que processual; com a agent dinàmic i performatiu sempre en relació amb allò a que dona lloc. Assajos sobre exterioritat i manualitat, sobre l’espai i els cossos que troben en el temps la possibilitat de compactar-se.
 
Es proposen una sèrie de gestos per repetició, connexió i incisió interessats en deixar-se veure distants d’una coherència sistemàtica i mecanitzada, molt present en aquests moments. Amb tot, i de forma paral·lela, una sèrie de jocs de temps.
 
 
INAUGURACIÓ: 5 de juliol a les 18h.
ACTIVITAT: 7 de juliol a les 20h, conversa entre les artistes i la curadora.
---

Fe d’errades és una proposta curatorial d’Anna Sevilla Paris emmarcada en la col·laboració entre Homesession, el Grup d’Innovació Docent «Art, Professió i Docència» de la Universitat de Barcelona i la Sala d’Art Jove. Una triple aliança que pretén establir ponts de diàleg entre l'alumnat de la Facultat de Belles Arts, l'experimentació curatorial i el context artístic.