Gripau cura'm del reflex

Activitats
04.07 — 06.07 / 2024 / 18h 00
Homesession (C. de la Creu dels Molers, 15 – Barcelona.)

En Juli Mesa diu: “Envellim en els espais dels records / quan ens mouen d’aquests espais, quina / esperança ens queda de recuperar el seny / de veure’ns en el mirall i reconèixer la nostra història.”
 
Les tres artistes d’aquesta exposició conversen des de tres llocs diferents. Intercanvien postals dels espais que estan construint. La Judit construeix la casa del seu pare, que va començar a documentar quan per fi es va decidir a entrar-hi. La Marta està cimentant la casa familiar, descobrint les bases fràgils del seu equilibri. La Meritxell dissenya un lloc on passar el temps, un lloc que no existeix i que ha d’erigir. Des d’aquestes arquitectures íntimes conversen sobre el descontrol, sobre les plantes que adornen, el vidre i el xoc i sobre alguna cosa que existeix per si mateixa.
 
Gripau cura’m del reflex és una proposta curatorial de Ezequiel Soriano emmarcada en la col·laboració entre Homesession, el Grup d’Innovació Docent “Art, Professió i Docència” de la Universitat de Barcelona i la Sala d’Art Jove. Una triple aliança que pretén establir ponts de diàleg entre l’alumnat de la Facultat de Belles Arts i el context artístic professional.
 
---
 
Artistes: Meritxell Cañas, Marta Ruaix Viñas, Judit Luna.
 
Curador:Ezequiel Soriano.
 
En col·laboració amb: Homesession, Universitat de Barcelona i Art Nou.