I JORNADES PROFESSIONALS DE PRESENTACIÓ DE COL·LECTIUS I PROJECTES EMERGENTS

Activitats
25.06 / 2024 / 12h 00
AUDITORI CONVENT DEL MACBA

Aquest any, en el marc del Festival Art Nou i en col·laboració amb el MACBA i l’ICEC, hem organitzat unes jornades que tenen la voluntat no només de mapar el context jove que emergeix a la ciutat, sinó també d’oferir-los un espai per poder presentar els seus projectes als professionals del sector. En aquesta primera edició hi han estat convidats: El Sielo, Raccoon Projects, Oblicuas, Grup d’Estudi i P.I.C. En alguns casos es tracta d’espais autogestionats, altres operen en el marc de les institucions; uns tenen espai físic i altres, de grup de treball. Tots ells, però, responen d’una manera o altra a aquest ampli concepte d’emergència, ja que comencen el seu primer projecte. 
 
Les jornades, moderades per la directora d’Art Nou Clàudia Elies, constaran d’una presentació inicial de 15 minuts per a cadascun dels projectes i continuaran amb un espai final destinat al debat. Comptarem també amb la periodista Rita Roig, que farà una relatoria de l’acte. 
 
Aquestes jornades van dirigides a professionals del sector. És per això que adjuntem la vostra invitació i us demanem que reserveu plaça escrivint a artnou@artbarcelona.es, ja que l’aforament és limitat i ens faria molta il·lusió poder comptar amb vosaltres.
 
Col·lectius participants:
El Sielo
Racoon Projects
Oblicuas
Grup d'Estudi
P.I.C - Programa d'Investigació Curatorial

En col·laboració amb Art Nou.
 
Disseny gràfic:
Miranda Pérez-Hita.