La família Drag, entre bastidors

Activitats
Taller d’alteració de les posicions familiars al voltant del gènere a càrrec d’Aïda Jordà Queral i R.Marcos Mota. Procés de tutoria: Javier Rodrigo.
26.02 / 2012 / 11h 00
Hangar Centre de Producció Barcelona
Sala Art Jove_drag_2012

Segona part de La família Drag. Un taller d’alteració de les posicions familiars al voltant del gènere.  A entre bastidors treballarem, a través del joc i diverses activitats lúdiques els rols familiars en el repartiment de les tasques domèstiques, les responsabilitats socials i les jerarquies familiars. El taller es planteja com un exercici de conscienciació activa sobre les posicions familiars assentades tant a l'espai domèstic com en l'escolar i el laboral; així com té per objectiu enfocar les possibilitats d'acció que podem exercir des d’aquests àmbits.

Aquest taller es presenta com la continuació de les activitats del taller La família Drag realitzades a Antigua Casa Haiku el juliol de 2011 en torn a les temàtiques queer-transgènere-intersexual i que va comptar amb la participació de diverses famílies. En aquesta segona fase es conviden de nou a les famílies i s’obre el taller a noves persones i grups interessats.

Taller a càrrec d'Aïda Jordà i R.Marcos Mota.
Procés de tutoria a càrrec de Javier Rodrigo.
El taller tindrà lloc a Lloc Hangar, Centre de Producció de Barcelona.
(Passatge Marquès de Santa Isabel, 40)

Durada del taller: 2h.(+ pica pica)

Activitat gratuïta. Es demana puntualitat.
Inscripcions a: rapedtwins@gmail.com

Sala Art Jove_drag_2012
Sala Art Jove_drag_2012
Sala Art Jove_drag_2012
Sala Art Jove_drag_2012
Sala Art Jove_drag_2012