Les males influències

Activitats
Jose Begega, Marta Burugorri, Abel del Castillo, Laia Estruch, Genderhacker, Núria Güell, Antoni Hervàs, Marla Jacarilla, Aïda Jordà i Rafa Marcos, Gerard Ortín, Ryan Rivadeneyra, Nicolás Rojas, Carlos Valverde.
03.12 — 17.12 / 2011 / 20h 00

Què és un referent? La utilització de material cultural aliè és una constant en la pràctica de l’art contemporani. La seva profusió ha portat a que les connexions entre fenòmens com son la cita, l’apropiació, el reciclatge o el plagi siguin actualment més poroses que mai.
 
Les Males Influències és una proposta per conèixer els referents dels artistes que han exposat al llarg de l’any 2011 a la Sala d’Art Jove, per mitjà de la utilització de tres escenaris: un passi audiovisual , la visita a un indret específic, i l’elaboració en directe d’una càpsula radiofònica. Cada un d’aquests espais ha de permetre l’activació d’aproximacions particulars a diferents tipus de referència, al mateix temps que desbordar l’actitud acadèmica envers al tracte de les manifestacions culturals a què ens referim quan recorrem a “les males influències”.
 
-
El cicle d’activitats Les males influències parteix d’una invitació adreçada als artistes de la Sala d’Art Jove seleccionats en la convocatòria d’enguany. Està comissariat pe l'equip tutorial de la Sala d'Art Jove 2011: Azotea (Ane Agirre i Juan Canela), Julieta Dentone, i Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura].  Es compta amb la participació de dos convidats especials: Eloy Fernández-Porta i Mery Cuesta.
 
Programa:
 
Vídeografies
Dissabte 3 de desembre. 20h.
Triologies audiovisuals comentades
Amb la col·laboració d’Eloy Fernández-Porta.
Lloc:
Centre cívic Urgell.
C. Comte d’Urgell, 145
 
Cartografies
Dissabte 10 de desembre. 11h.
Excursió a Les Planes
Lloc de trobada:
Entrada als Ferrocarrils Catalans de Plaça Catalunya
(davant del Zurich)
 
Radiofonies
Dissabte 17 de desembre. 21h.
Programa de ràdio en directe + festa de clausura
Amb la col·laboració de Mery Cuesta.
Lloc:
Fabra i Coats, Fàbrica per a la creació.
C. Sant Adrià, 20. Metro: L1 Sant Andreu