Ona Joan i Orozco. Venècia, relat d’una ciutat transciclada

Artistes
Tutoria a càrrec de Nyamnyam
06.05 / 2020 / 00h 54
Projectes Art Jove 2020
Sala d'Art Jove

Projectes Art Jove 2020

Sala d’Art Jove presenta els projectes seleccionats en la convocatòria 2020, juntament amb els processos de tutoria dels quals participen amb l’acompanyament de diferents professionals del sector artístic. Com a novetat enguany els 18 projectes seleccionats per a ser desenvolupats durant la temporada, compten amb un tutor o tutora escollit conjuntament amb l’artista i l’equip de mediació 2020 format per pli-é collective, que es farà càrrec de la programació pública.

-

Ona Joan i Orozco
Venècia, relat d’una ciutat transciclada 

 
El ​transciclatge​ és un reciclatge anàrquic. El projecte d’Ona Orozco proposa introduir aquesta pràctica passejant pels seus carrers i vivint-la sense data de caducitat.

Ona Joan i Orozco descriu així la seva pràctica: “M’agrada filar i desfilar discursos sobre la Matèria i els materials quotidians. També, que els meus sentits manipulin volums efímers, de naturalesa orgànica amb data de caducitat. Per això, em vaig submergir en el món de la sostenibilitat mercantilitzada i vaig proposar un nou concepte, transciclatge, que ha esdevingut el meu interès principal."

-

Sala d'Art Jove

-
 
Tutoria a càrrec de Nyamnyam
 
Nyamnyam és un espai i col·lectiu, creat el 2012 pels artistes Iñaki Alvarez i Ariadna Rodríguez. Unint les seves formacions i deformacions en diverses disciplines, el seu treball té com a objectiu promoure la creació, la difracció, l'intercanvi de coneixement i la cultura mitjançant estratègies d'interacció. Utilitzen dinàmiques i eines pròpies de la creació artística per plantejar intervencions que se situen en cada context g-local en què treballen. L'objectiu és activar el teixit de cada context en un sentit holístic, incorporant els organismes (escala humana i altres), sistemes, ambients, relacions...

-