Sandy Moldavia

Artistes
*_I love you with all my heart_*
01.01 / 2021 / 00h 47
Sala d'Art Jove 2021

 
*_I love you with all my heart_* és el desig adolescent de crear un espai virtual en què el meu alter ego, Sandy Moldavia, pugui abraçar, tocar, riure, plorar i fer-se selfies amb els avatars de les seves artistes preferides: Dalila Virgolini, Tomoko Sawada, Shana Moulton, Molly Soda, Gillian Wearing i Pipilotti Rist.

Mitjançant la creació d’una sala pública i virtual en l’aplicació mòbil Zepeto, anomenada *_Perfect Room_*, la peça pretén aprofundir més, teòricament i pràcticament, en la gestió dels afectes dins del fenomen del fanatisme i la deïficació de les personalitats del moment, a fi de repensar aquests conceptes a partir de les relacions entre la figura de l’artista i les seves referències.

Així doncs, la proposta és una aproximació al culte de la fama per mitjà de la construcció virtual dels ídols, però, sobretot, és una manifestació amorosa. Amb la voluntat de configurar una cosmogonia audiovisual amb referents artístics, respon a la necessitat de fer visible un subjecte que es configura a partir de l’experiència viscuda, però també de la somiada i la imaginada i, per tant, la que travessen les projeccions que ideem sobre els altres.
 
 *_I love you with all my heart_* s'emmarca en la colaboració entre MACBA, Museu d’Art Contemporani de Barcelona i Sala d'Art Jove.
 

Imatge del projecte de Sandy Moldavia