Art Jove 2021

Convocatòries
Convocatòries Art Jove
21.10 / 2020 / 14h 00
Sala d'Art Jove

Art Jove 2021
 
L’Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya presenta les convocatòries Art Jove per desenvolupar projectes en el marc de la Sala d’Art Jove al llarg de l’any 2021. 

Enguany s'obren de dues convocatòries: 

-Art Jove Producció, adreçada a la creació de projectes en l’àmbit de les arts visuals, amb 18 premis convocats.

-Art Jove Mediació, adreçada al comissariat i mediació del programa d’exposicions i activitats de la Sala d’Art Jove, amb una beca convocada.

-

ART JOVE PRODUCCIÓ

Se seleccionaran un total de 18 projectes.
Dotació econòmica: 1.200 € per projecte.

En cada sol·licitud de projecte, s’hi poden descriure les característiques dels processos que es preveuen impulsar (processos de creació, investigació, educació, edició, intervenció). També es poden indicar les preferències per col·laborar amb alguns dels centres i museus col·laboradors de la Sala d’Art Jove. Museu d’Art Contemporani (MACBA), quant al suport en la investigació en art; Centre d’Arts Contemporànies de Vic (ACVIC), pel que fa al suport en l’educació en art; Centre d’Art la Panera de Lleida, quant a les publicacions; Centre d’Art Terres de l’Ebre - Lo Pati, pel que fa a la intervenció en la natura.

La Comissió de Valoració, juntament amb responsables dels centres i museus col·laboradors, proposarà l’assignació a cada institució dels projectes seleccionats segons les característiques dels processos que es preveuen impulsar, així com les preferències que mostrin els artistes. 
 
ART JOVE MEDIACIÓ

S'atorgarà una beca.
Dotació econòmica: 3.600 €.

Aquesta beca s'atorga com a residència d'un any a Sala d’Art Jove a fi de col·laborar en l’elaboració del seu programa comissarial i en la realització de les presentacions, exposicions i activitats amb què es donaran a conèixer públicament els projectes en el marc de la Sala d’Art Jove.

-

Participants:

La convocatòria Art Jove Producció va dirigida a persones interessades a desenvolupar projectes de creació a títol individual o bé agrupades en col·lectius, residents a Catalunya i que tinguin d’entre 16 i 30 anys al llarg del termini de presentació (nascudes l’any 1990 o posteriorment). En el cas dels col·lectius, es requereix que almenys la meitat dels membres compleixin els requeriments de residència i d’edat.

La convocatòria Art Jove Mediació va dirigida a persones interessades a desenvolupar processos de comissariat i de mediació cultural, a títol individual o bé col·lectivament, residents a Catalunya i d’edat d’entre 18 i 35 anys (nascudes l’any 1985 o posteriorment). En el cas dels col·lectius, almenys la meitat dels membres han de complir els requeriments de residència i d’edat.

La participació en les convocatòries Art Jove Producció i Art Jove Mediació no són compatibles. Mediació no és compatible amb la participació a cap de les altres dues convocatòries.

No s’estableix un límit pel que fa al nombre de propostes de projecte que cada participant vulgui presentar a les diferents convocatòries.

-

Termini per a la presentació de propostes:

Dimecres 21 d'octubre a les 14h. de manera presencial.
Dimecres 21 d'octubre a les 24h. de manera digital.

Podeu trobar les bases completes de les convocatòries al PDF de bases adjunt.

-

Jurat:

Jordi Ferreiro, artista i educador.
Sabel Gavaldon, curador de Gasworks, Londres.
Diana Guijarro, curadora independent.
Joana Hurtado, directora de fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani de Barcelona i Fàbrica de Creació.
Rita Rakosnik, crítica i comissària independent.
Txuma Sánchez, artista i membre de l’equip gestor de la Sala d’Art Jove.

Secretària: Marta Vilardell, tècnica de cultura de l’Agència Catalana de la Joventut.

-

DIA DE CONSULTES:

Dimecres 7 d'octubre de 10 a 14 h.
Sessió virtual per resoldre consultes.
Per participar-hi, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça artjove.tsf@gencat.cat.

-

ALTRES CONSULTES:

artjove.tsf@gencat.cat
93 483 83 61

-

* AVÍS IMPORTANT
PER OBRIR CORRECTAMENT ELS FORMULARIS ELS HEU DE BAIXAR AL VOSTRE ORDINADOR I OBRIR AMB ADOBE READER VERSIÓ 9.1 O POSTERIOR.

Podeu accedir a la versió gratuïta d'Adobe Reader a:
https://get.adobe.com/reader/?loc=es

Si tens problemes per descarregar-te els formularis amb el teu navegador, consulta: 
http://web.gencat.cat/ca/tramits/com-tramitar-en-linia/configuracio-adobe-reader/

-

BASES I FORMULARIS: