Diálogos Electro Flamencos

Educació
Pablo P. Becerra. Projecte educatiu Art Jove 2014. Procés de tutoria: Ramon Parramon
01.01 — 31.12 / 2014 / 10h 49
ACVic / Sala d'Art Jove
Sala d'Art Jove_flamencos_2014

Diálogos Electro Flamencos
 
Diálogos Electro Flamencos proposa una trobada intensa, una confabulació entre diferents creadors de l'àmbit del flamenc per convocar un diàleg catastròfic entre veus, cossos, llocs i màquines. D.E.F. Vol engegar un procés de creació condicionada, intuïtiu, obert a la sorpresa i a la irrupció del desconegut, amb la voluntat d'activar els ressons i els matisos del context en el qual es desplega.El projecte vol transitar de manera experimental, els imaginaris del flamenc: els seus clixés, ritus i gestualitats, així com bussejar en l'imaginàri del barri del Poble Sec de Barcelona; les seves històries, mites i espais.

El projecte està coordinat per Pablo P. Becerra al costat de Bulos.net, una factoria experimental entre el flamenc i altres pràctiques artístiques, i Pedro Jiménez, ZEMOS98. Així mateix el projecte compta amb la col·laboració de diversos col·lectius i agents socials del barri del Poblesec, com a Taller de Ficció, dedicat a repensar críticament el barri a partir d'imatges i sons, o la Coral Popular del Poble Sec, sorgida recentment amb la intenció de recuperar una llarga tradició del barri.

Diálogos electro flamencos s'emmarca en la col·laboració entre ACVic Centre d'Arts Contemporànies de Vic i Sala d'Art Jove durant l'any 2014.

Projecte seleccionat a la modalitat d’educació dins la convocatòria Art Jove 2014, i que compta amb la tutoria de Ramon Parramon.