Esquinçar superficies

Exposicions
24.10 / 2023 / 18h 00
Sala d'Art Jove
imatge collages de diversos projectes presentats

INAUGURACIÓ: Dimarts 24 d'octubre a les 18h.
EXPOSICIÓ: del 24 d'octubre del 2023 al 14 de desembre de 2023.
 
---
 
aquí radica el nostre gest: esquinçar les superfícies al món tal com el coneixem o com ens l’han donat a conèixer.
 
i és que al darrere de les superfícies en què vivim i en què fem el que fem trobem no sols la matèria i la disposició orgànica, sinó també tota la maquinària humana i discursiva d’on procedeix una certa lògica a la vida mateixa.
 
esquinçar les superfícies de sentit és atemptar-se a la contingència del que encara és necessari, i, fins i tot, urgent.
 
per això compartim uns projectes artístics que demostren una capacitat esmolada de reconèixer la realitat circumdant, de reaccionar davant del que existeix i que està determinat en les seves infraestructures, per posar de manifest la provisionalitat de tota i qualsevol superfície quan els seus límits i termes són esquerdats.
 
en aquest cicle expositiu, els nostres artistes treballaran tant les problemàtiques reflectides com la pròpia consciència que les reflecteix, que generaran vies de recerca i artístiques que repensen altres sensibilitats.
 
---
 
 
a cura de renan camilo
 
artistes:
ada fuentes i biel llinás, blanca arias, david cejudo, eduard gil, ezequiel soriano, helena laguna, joan antoni forcadell i guillem gasparin calvet, las calatrava (nil martín, laura riera, júlia valdivielso i cristina sanz-gadea), luca calderó, marc monllau, maria estrada montenegro, maria giró coll, martí de la malla i ona trabal, meritxell de soto, mireia bover capdevila i xè canal calvo, paula gibert roset, ramon balcells, santiago colorado.
 
disseny expositiu:
ivar rocha
 
disseny gràfic:
vero santana