Exposició a l'escola d'Art de Manresa

Exposicions
Projectes d'estudiants de l'Escola d'Art de Manresa. Tallers a càrrec de Marcel Pié i Oriol Vilanova
05.03 — 30.03 / 2010 / 13h 28
Escola d'Art de Manresa
Sala d'Art Jove_Manresa_2010

Exposició dels treballs realitzats amb alumnes de l’Escola d’Art de Manresa en el marc del taller de vídeo d’animació, a càrrec de Marcel Pié i el taller de llibre d’artista a càrrec d’Oriol Vilanova, amb l’edició de la publicació 15 de Febrer de 2010.
 
Organitza: Sala d’Art Jove en el marc de les activitats de la Trobada Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2010/2020.
 
Taller de vídeo d’animació. Marcel Pié
Marcel Pié, il·lustrador i realitzador de cinema d’animació, ha impartit un taller a l’Escola d’Art de Manresa a l’entorn de la rotoscòpia –també anomenat hand painted cinema o cinema sense càmera-, una de les tècniques més significatives d’aquest àmbit de la creació. L’objectiu és el d’oferir als participants un primer contacte amb el món del vídeo d’animació, per mitjà d’una dinàmica de treball oberta i experimental, que es concreta fi nalment a la realització col·lectiva d’un petit curtmetratge d’animació.
 
 
Taller de llibre d’artista. Oriol Vilanova
 
Els libres d’artista consisteixen en publicacions que es plantegen com una proposta artística en si mateixa. Oriol Vilanova, artista visual i arquitecte, ha realitzat una proposta de taller als estudiants de disseny gràfi c de l’Escola d’Art de Manresa per a la producció d’un projecte d’edició experimental a l’entorn de la premsa que es publica el mateix dia del taller, el dilluns 15 de febrer de 2010. L’objectiu és el de reconstruir un diari per mitjà d’analitzar l’ús que tenen les imatges en els mitjans de comunicació.

Sala d'Art Jove_Manresa_2010
Sala d'Art Jove_Manresa_2010
Sala d'Art Jove_Manresa_2010