Residència Casa Tres Patios (C3P) - Sala d'Art Jove 2018

Intercanvis
Roc Domingo
07.09 / 2018 / 00h 54
Casa Tres Patios. Medellín (Colòmbia)
Sala d'Art Jove. Residència Casa Tres Patios 2018

Residència a Casa Tres Patios 2018
 
Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya i Fundación Casa Tres Patios conviden a un artista que procedeixi d’alguna de les dues darreres promocions d’Art Jove (2016 i 2017) a participar d’una residència a Medellín (Colòmbia) entre setembre i novembre de 2018.

L’artista seleccionat enguany per a la residència de dos mesos a C3P a Medellín és Roc Domingo. Roc participarà durant aquest període de temps del programa Conocimiento sobre el poder y la paz.

Casa Tres Patios organitza aquest programa que consisteix en acollir un seguit de línies d’investigació artística i especulativa per reflexionar a l’entorn del moment polític i econòmic que travessa actualment Colòmbia i el món. Així mateix, amb la participació d’aquest programa es contempla la realització d’un projecte artístic i educatiu que es contextualitzi en el lloc i tingui en compte les xarxes de col·laboració de Casa Tres Patios per a la seva realització.

-

Casa Tres Patios és una fundació ubicada al Barrio Prado de Medellín i que es dedica a la investigació i al desenvolupament de projectes enfocats a les pedagogies alternatives i les pràctiques artístiques contemporànies.

Amb un enfocament deliberadament transdisciplinar, el centre combina pràctiques artístiques, pedagogia, teoria de l’art, ciències socials i la filosofia. Actualment es troba en un procés de col·laboració, amb la Secretaría de Cultura Ciudadana de Medellín per a la reconfiguració de la Red de Artes Visuales de Medellín. Des de 2016 desenvolupa el programa Nuevas Relaciones con el Capital, amb el qual planteja diferents qüestions relatives a contextos educatius, econòmics, socials i culturals, al mateix temps que aspira a trobar alternatives de transformació sostenibles en els temps actuals. 

-