Anna Rató. Ningú m’estima

Publicacions
Tutoria a càrrec d’Anna Manubens
06.05 / 2020 / 01h 54
Projectes Art Jove 2020 en col·laboració amb Centre d'Art La Panera de Lleida

Projectes Art Jove 2020

Sala d’Art Jove presenta els projectes seleccionats en la convocatòria 2020, juntament amb els processos de tutoria dels quals participen amb l’acompanyament de diferents professionals del sector artístic. Com a novetat enguany els 18 projectes seleccionats per a ser desenvolupats durant la temporada, compten amb un tutor o tutora escollit conjuntament amb l’artista i l’equip de mediació 2020 format per pli-é collective, que es farà càrrec de la programació pública.

-

Anna Rató
Ningú m’estima
 
Projecte produït en col·laboració amb el Centre d'Art La Panera de Lleida.

Aquest projecte retrata i explica, a través d’una aproximació afectiva, la vida que comparteixen els seus avis, el Joan i la Teresa. A en Joan sempre l’ha conegut amb la seva malaltia, l’Alzheimer. L’Alzheimer l’ha condicionat com a persona. La Teresa sempre l’ha vist com una dona molt forta, contínuament ha portat la batuta de la casa i de la família.
«Per mi tot això neix de l’amor cap a vosaltres, avis!».

-

Sala d'Art Jove

-
 
Tutoria a càrrec d’Anna Manubens
 
Anna Manubens és comissària i productora independent amb predilecció pels rols híbrids en la intersecció entre l'escriptura, la recerca, la programació, el desenvolupament de projectes i la realització d'exposicions. Fins a 2017 va ser Cap de Programes Públics en el Museu d'Art Contemporani de CAPC a Bordeus. Anteriorment, va combinat la seva activitat independent com a comissària i programadora amb la docència a UPF i amb una col·laboració contínua amb l'organització belga Auguste Orts, dedicada a la producció i reflexió sobre pel·lícules d'artistes.

-