El que no és un arbre

Activities
26.05 / 2023 / 19h 00
Ja llibreria (La Capella)
imatge d'un bosc a la nit

Sovint, al primer capítol de les guies botàniques sobre arbres, s’intenta definir què és un arbre, una tasca que hauria de ser feina dels filòsofs, segons el biòleg Francis Hallé. Mitjançant una publicació en forma de presentació de diapositives portàtil, es presenta una investigació que estudia les metàfores arbòries i s’argumenta per què la majoria són obsoletes.
 
JA és una llibreria exponencial. JA és un projecte d’investigació, producció i aprenentatge col·lectiu. JA és local i planetària. JA no acumula: activa, compra i ven llibres d’artista i publicacions diverses. JA és resultat de l’Escola de context dedicada a l’edició i distribució de llibres d’art.
 
JA Llibreria està molt contenta d’acollir la presentació del llibre El que no és un arbre, de Max Azemar, edició realitzada en el marc d’Art Jove Creació 2022 (Sala d’Art Jove) i en col·laboració amb el Centre d’Art La Panera de Lleida.
 
La presentació tindrà lloc el divendres 26 de maig als exteriors de La Capella, concretament als Jardins de Rubió i Lluch, a les 19 h.