Subtrames

Calls
Homesession, Universitat de Barcelona i Sala d’Art Jove
18.03 / 2024 / 14h 00

La Sala d’Art Jove obre la convocatòria interna Subtrames per desenvolupar 1 projecte curatorial en el marc del festival Artnou 2024. La proposta s'emmarca en la col·laboració entre Homesession, el Grup d’innovació Docent Consolidat Art, Professió i Docència, del Departament d’Arts Visuals i Disseny de la Universitat de Barcelona (UB), i la Sala d'Art Jove (SAJ).
 

Imatge d'unes arrels

A qui s’adreça?
 
La convocatòria s’adreça als i les artistes seleccionats a la Sala d’Art Jove en els darrers tres anys (2022, 2023 o 2024). Té per objectiu impulsar el treball en la pràctica curatorial, obrint un espai on es conjuga un acompanyament formatiu per part dels representants de les tres institucions col·laboradores (SAJ, UB i Homesession) i la posada en pràctica d’aquesta formació.
 
Es seleccionarà una persona que s’encarregarà de la conceptualització i la planificació d’una exposició col·lectiva en el marc d’Artnou 2024 a l’espai d’Homesession a principis del mes de juliol.
 
* La convocatòria s’obre únicament a persones individuals i no a col·lectius.
 
La persona seleccionada es formarà en la tasca curatorial des de l’experiència i la posada en pràctica dels seus propis coneixements en diàleg amb els i les representants de les institucions col·laboradores. Entrarà, per tant, en contacte amb un espai acadèmic dedicat a la formació artística (UB), un espai de creació i professionalització d’artistes joves (SAJ) i amb un espai expositiu i de difusió de l’art contemporani (Homesession).
 
Honoraris
700€
 
Documentació
Un document en PDF d’un màxim de 5 pàgines que ha d’incloure:
 
• Carta de motivació.
• Documentació gràfica i textual de projectes recents vinculats a les tasques de curadoria, mediació, activació d’espais, etc. En el cas de mitjans audiovisuals es poden adjuntar enllaços per visionar-los.
 
El format de la documentació és lliure i s’haurà d’enviar al correu hola@saladartjove.cat sota el concepte «Subtrames».
 
 
Termini
18 de març a les 14h.