Residència Casa Tres Patios (C3P) - Sala d'Art Jove 2019

Intercambios
Dorothy Spencer
03.02 / 2020 / 00h 54
Casa Tres Patios. Medellín (Colòmbia)
Sala d'Art Jove. Residència Casa Tres Patios 2019

Residència a Casa Tres Patios 2019
 
Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya i Fundación Casa Tres Patios conviden a un artista que procedeixi d’alguna de les dues darreres promocions d’Art Jove (2017 i 2018) a participar d’una residència a Medellín (Colòmbia) entre setembre i novembre de 2019.

L’artista seleccionat enguany per a la residència de dos mesos a C3P a Medellín és Dorothy Spencer. Dorothy participarà durant aquest període de temps del programa School for common living.

Aquest programa aprofundeix en experiències de resistència, la solidaritat i la vida comunitària des de la perspectiva del pensament i la investigació artística. La residència que s’organitza amb Sala d’Art Jove s’inscriu en aquest marc, amb la qual es facilitaran recursos i acompanyament per a la realització d’un projecte artístic i educatiu que es contextualitzi en el lloc i tingui en compte les xarxes de col·laboració del centre per a la seva realització.

-

Casa Tres Patios és una fundació ubicada al Barrio Prado de Medellín i que es dedica a la investigació i al desenvolupament de projectes enfocats a les pedagogies alternatives i les pràctiques artístiques contemporànies.

Amb un enfocament deliberadament transdisciplinar, el centre combina pràctiques artístiques, pedagogia, teoria de l’art, ciències socials i la filosofia. Actualment es troba en un procés de col·laboració, amb la Secretaría de Cultura Ciudadana de Medellín per a la reconfiguració de la Red de Artes Visuales de Medellín. Des de 2016 desenvolupa el programa Nuevas Relaciones con el Capital, amb el qual planteja diferents qüestions relatives a contextos educatius, econòmics, socials i culturals, al mateix temps que aspira a trobar alternatives de transformació sostenibles en els temps actuals.

-