A+ Exercicis Subversius

Educació
Helena Muñoz i Col·lectiu A+. Projecte educatiu Art Jove 2016. Procés de tutoria: Marta Ricart
30.05 / 2016 / 00h 49
ACVic / Sala d'Art Jove

.........................................................................................................................................

A+ Exercicis Subversius
Alterar, trastornar, capgirar, subvertir l'estat d'inoperància urbana, social i cultural en el que es troba les Adoberies de Vic, conjunt arquitectònic de valor patrimonial. Aquesta és la intenció amb la qual, prenent les eines de les pràctiques artístiques col·laboratives, presentem una sèrie d'exercicis de mediació educativa.

La mediació esdevé una oportunitat per connectar institucions, col·lectius i agents que, a través de l'acció i la negociació, vinculin les seves necessitats i interessos amb les potencialitats socials i culturals que ofereix l'espai. Així doncs, els Exercicis Subversius han de permetre activar el debat sobre el paper de la ciutadania en la regeneració urbana d'espais abandonats i en la gestió del patrimoni cultural.

Treballem, imaginem i experimentem des de la idea subversiva d'una comunitat nòmada i efímera, conseqüent a la condició ambigua, indefinida i expectant que conforma aquest barri sense veïns. 
A+ Exercicis Subversius s'emmarca en la col·laboració entre ACVic Centre d'Arts Contemporànies de Vic i Sala d'Art Jove durant l'any 2016.

Projecte seleccionat a la modalitat d’educació dins la convocatòria Art Jove 2016, i que compta amb la tutoria de Marta Ricart.
 
.........................................................................................................................................