Travessies: 1

Activities
Joc de petites i grans. Maria Giró (Merins)
21.06 / 2020 / 00h 54
Àudio: 07:03
Travessies. Maria Giró (Merins). Sala d'Art Jove

Joc de petites i grans
Maria Giró (Merins)
 

1) Fet i amagar: una la para i compta fins a 20. 20 no que és molt poc. Millor 40.

2) Límits: a 1km de casa nostra i distància de 2 metres entre nosaltres.

3) Sense limitacions horàries en nuclis de menys de 5.000 habitants.

4) Podem canviar-nos de lloc perquè no ens trobin.

5) Juguem.

-

Travessies

Les Travessies són camins transversals, transitoris; terrenys que resseguim per tal de traslladar-nos d’un punt a un altre. Davant la necessitat urgent d'interpel·lar als cossos i retornar-los al centre de les intervencions artístiques proposem anar a la deriva, transitar els espais que ja habitàvem, desplaçar-nos. Reprenem el concepte de Travessies per traçar esferes de ressonància que posin el cos en vibració; recorreguts sonors que permetin despistar-nos i desviar-nos, ara més que mai, dins de les urbs: estimulant els territoris i convertint-los en un marc possible per a l’experimentació. 

Algunes artistes guanyadores de la convocatòria d’Art Jove 2020 ens apropen al seu projecte artístic a través de l’escolta i ens condueixen cap a un camí desconegut que obre infinites trajectòries de circulació i moviment. La proposta neix de la voluntat d’activar els projectes desbordant el format «en línia», implicant els cossos de forma activa, i en relació amb la primera mesura de desconfinament: passejar en solitari en determinades hores del dia.

Una proposta de l’equip de mediació Art Jove 2020: pli-é collective (Eva Paià, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti).

-